Cerca

divendres, 24 de maig de 2019

Berri Txarrak | Ikusi Arte Tour | Es Gremi | Palma | Mallorca | 04/05/2019

Berri Txarrak, aquella banda que ha marcat tota una generació durant moltíssims d'anys anunciava el seu acomiadament dels escenaris. Ho feia anunciant una gira (Ikusi Arte Tour) i per sort de nosaltres, Mallorca estava a la llista dels darrers concerts.

La data era el dissabte 4 de maig i la localització era la millor possible, la sala Es Gremi. Després d'uns quants mesos per terreres irlandeses, tornàvem a acudir a un concert gran a l'illa i clar, ho fèiem amb unes ganes immenses.

Arribàrem a la sala a les 22.00 h, just abans de Berri Txarrak, ja que per feina no poguérem veure als nostres companys Siberian Escape i Bay City Killers.

Sonaren les 22.30 h i els de Lecumberri (Navarra) pujaren amunt l'escenari. Des del primer moment començaren amb força i el públic ho agraí moltíssim. És d'admirar la potència amb la qual sona la banda, on cal recordar que només són 3 músics. Amb un bateria (Galder Izagirre), un baixista (David González) i una veu/guitarra (Gorka Urbizu), sonen com si fossin 10. Els Berri feren un concert variat i del gust de tothom, fent un repàs a tota la seva trajectòria (25 anys) i tocant clarament temes del seu darrer disc "Infrasoinuak" (Only In Dreams, 2017). Fins i tot es varen atrevir amb qualque versió com la de "Sols El Poble Salva Al Poble" de Kop (que realment és una cançó enregistrada per les 2 bandes), la de "Toro" del Columpio Asesino i també qualcuna més funky. Al cap i a la fi, sempre hi ha moments per riure i canviar una mica el xip. Cançons com "Denak ez du balio", "Spoiler!", "Lemak, Aingurak", "Hitzen Oinarri Ahula" o "Katedral Bat" foren de les més aclamades, "Maravillas" ens posà els pèls de punta amb Gorka tot sol amunt l'escenari en acústic i amb "Zuri" o "Oreka" ja la bogeria de tothom sobrepassà el llindar màxim.

En definitiva, un concert d'una banda mítica, que se l'enyorarà molt i que esperem que aquesta pausa no sigui per sempre. La gent s'ho passà com nins petits i nosaltres no vàrem ser menys! Moltes gràcies a Can Puc Produccions i a l'Atomic Garden per dur-los i com sempre pel bon tracte cap a El món del Rock. Més gent com vosaltres fa falta a aquest món. Fins sempre Berri Txarrak, eskerrik asko.

Lluís Terrassa.


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de BERRI TXARRAK:

Can Puc Fest 2015:

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
Extreme Division:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:
Xavi Sarrià:
Atomic Festival 2017:
Napalm Death:
The Originals Wailers:

1 comentari: