Cerca

dijous, 17 de gener de 2019

Sant Sebastià 2018 | Peter & The Test Tube Babies, The Parrots, Medina Azahara, La Gran Orquesta Republicana | Palma | Mallorca | 20/01/2018

Sant Sebastià sempre és una data marcada en vermell al calendari per a tot mallorquí amant dels concerts i les torrades. Diversos escenaris per tot el centre de Palma ambienten una festa inundada de gent any darrere any. El cartell d'artistes sempre sol ser bastant complet per a tots els gustos, però també sobretot, sempre hi sol haver molta polèmica. Aquest any no seria diferent, però cal dir que va haver-hi qualque grup molt interessant.

Arribàrem a Palma damunt les 20 i com és habitual, la primera cosa que férem no és agafar les càmeres, sinó anar a torrar un bon sopar. Lo primer és lo primer.

Començàrem el nostre vespre amb els Medina Azahara, heavy clàssic espanyol per escalfar els motors. Actius des del 1979 però amb les mateixes ganes des del principi, els de Còrdova ho donaren tot amunt l'escenari i feren passar-so en gran als seus seguidors.

El segon grup de la nit va ser la gran estrella per a nosaltres. Els Peter & The Test Tube Babies. Els anglesos aterraven a Mallorca per fer vibrar Sant Sebastià amb el seu potent punk, i així ho varen fer. Tot el col·lectiu mallorquí punk es reuní per assistir al concert dels de Peacehaven, tota una cita per la història pel gènere a les illes. Banda formada l'any 1977, considerats un dels pares del Punk Pathetique i amb més duna dotzena de treballs de llarga duració. Sense dubte la seva actuació va ser tot un espectacle pels fans i per tots els assistents.

Continuàrem amb The Parrots, la banda garatgera procedent de Madrid. El power trio seguí amb la festa a la placa Jacint Verdaguer i va fer ballar a tot el públic amb la seva música bruta, potent i melòdica. El Rock'n'roll sempre és una bona opció a tenir en compte.

I per acabar la nit vàrem veure als nostres amics de La Gran Orquesta Republicana, que sempre són un tir segur. La banda mítica mallorquina féu un concert brillant ple de ska i rock, fent que el final del nostre pas per Sant Sebastià fos alegre, divertit i de profit. Una canya de concert.

En definitiva, un Sant Sebastià semblant als anteriors, amb coses bones i dolentes, però sempre amb el seu propi encant d'una ciutat nostra. També cal dir que se'ns escapà qualque grup, però pels horaris establerts no poguérem veure. És pràcticament impossible anar en 10 minuts de Jacint Verdaguer a la plaça de la Reina per exemple. Esperem que l'any següent, com a mínim, sigui com el d'enguany, però sempre amb coses millors i diferents.

Lluís Terrassa.

Medina Azahara

Medina Azahara en concierto en Sant Sebastia


Medina Azahara en concierto en Sant Sebastia


Medina Azahara en concierto en Palma

Medina Azahara en concierto en Mallorca

Peter and the Test Tube Babies

Peter and the test tube babies in MallorcaPeter and the test tube babies in Mallorca


Peter and the test tube babies in Mallorca
Peter and the test tube babies, Palma concert

The Parrots 

The Parrots, concierto en MallorcaThe Parrots, concierto en MallorcaThe Parrots, concierto en MallorcaThe Parrots, concierto en Palma, San SebastianLa Gran Orquest Republicana


La gran orquesta republicana en PalmaLa gran orquesta republicana
La gran orquesta republicana en PalmaLa gran orquesta republicana Sant Sebastia
El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de The Parrots: 

Solar Fest Mallorca 2014:
Sos Festival Murcia 2015: 

Més fotos de La Gran Orquesta Republicana:

Concert Es Gremi:
Concert La Red:
Mallorca Live Festival 2016:
Amb Baboon Show 2018:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada