Cerca

dijous, 8 de novembre de 2018

XVII Fira Internacional del Disc a Mallorca | Primer Dia | Vancouvers, Guadaña, NoLo, Goodness, Monxos | Palma Arena | Palma | Mallorca | 20/10/2018

La fira del disc tornà a Mallorca després d'un any d'espera. Enguany el format de fira de vinils seguia igual, al hall del Palma Arena (ara Velòdrom Illes Balears), però els concerts es canviaven de zona, passaven a dins la pista, com antigament. El cartell d'artistes pel dissabte era de lo més interessant, noms locals molt canyers i després els Vancouvers arribats des de Madrid (i part dels integrants de Mallorca).

Començàrem el dia amb els NoLo, rock industrial a fondre per començar les actuacions a la Fira. Directe potent, amb humor i molta qualitat, els NoLo sempre compleixen amunt l'escenari!

El segon torn del dia va ser per a la jove banda de punk-rock Goodness, que tornaven a la fira del disc després de 2 anys. Aquesta vegada ho feien presentat el seu EP "Aixeca el Cap", amb més maduresa i més experiència a munt l'escenari.

La tercera banda foren els Guadaña, més punk pels nostres cossos. Poques bandes duen tant de recorregut com ells. Des de finals dels 80 amunt l'escenari donant branca i a la fira feren el que millor saben, punk marca de la casa a 300/hora. Potent directe, experiència i marca pròpia.

Després de 3 bandes bastant canyeres, tocava un estil menys sorollós, però igual d'intens. Els Monxos eren els encarregats de seguir amb la festa mitjançant el seu pop-rock en català. Moment de ball, fer birres i gaudir d'una gran actuació.

I per finalitzar el dissabte, tocaren els Vancouvers, banda que feia molts d'anys que estava sense tocar. Amb integrants de Madrid però també de l'illa, estaven com a plat fort d'aquesta edició. Diversos fans vinguts a posta al concert ho gaudiren al complet, gràcies al gran show d'aquesta banda formada l'any 1988. Rock alternatiu però amb bona influència del power-pop, els Vancouvers amb Marta als micròfons i el nostre conegut Ángel Cubero al baix, conquistaren el Palma Arena amb una gran actuació.

NoLoThe Goodness


Guadaña


Monxos

Vancouvers
El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos de les Fires del Disc d'altres anys:

Fira 2015 Segon dia:
Fira del Disc 2014:

Més fotos de NoLo:Amb O'Funk'illo:

http://www.elmondelrock.com/2015/04/ofunkillo-no-lo-sabemos-5comentario-es.html
Sabotage:

Més fotos de The Goodness:

Mallorca'n'Roll 2017 (Bad Religion, Toy Dolls...):
Amb Los Amazonas - Maraca Club:
Punk Rock Fest 2016:
Fira del disc Inca 2017:
Concert Muro 2015: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:
Fira del Disc Mallorca 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/xv-fira-internacional-del-disc-mallorca.html
Bar Intensiu Muro 2016: 
Amb Crim i Bay City Killers:
IncaSound:
Amb Come Animal - Sa Possessió:
Cafè Plaça Sa Pobla:
Tunnel Rock amb Blunt:
Presentació Aixeca el Cap:
Concert Barcelona amb Satellites:
Rockambelles 2017:
Concert Anti-Pasco:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada