Cerca

dijous, 3 de maig de 2018

Mallorca Live Festival 2017 | Segon Dia | The Charlatans, Lori Meyers, Chambao, Maga, Eskorzo, Onda Vaga, Club del Río, Zulu Zulu, Salvatge Cor, Yoyo Banana | Magaluf | Calvià | Mallorca | 13/05/2017

Els festivals sempre han estat una de les nostres debilitats. Tenen aquell ambient tan propi, que no trobes enlloc més. És el lloc on tots els pensaments s'esfumen amb l'aire, on l'únic que veus i sents, és música i felicitat. A Mallorca també en tenim d'aquests festivals. I aquí parlarem de la segona jornada del Mallorca Live Festival, un dissabte que gaudírem de molts d'artistes. Grups de fora i grups d'aquí. Una mescla perfecta.

Igual que el dia anterior, començàrem ben prest. Yoyo Banana i Salvatge Cor foren les primeres bandes que vérem. Al ritme del pop escalfaren de la millor manera l'ambient, que a poc a poc anava creixent a la vegada que entrava més gent. Club del Río i Zulu Zulu seguiren amb la gran festa al ritme de la música africana i del folklore. Maga amb el seu indie propi de tota banda nacional, va fer cantar a tots els fans amb la seva música. S'estava quedant un bon dia, i amb les actuacions de Onda Vaga, Chambao i Eskorzo tota l'alegria es multiplicà per 100. Mitjançant un mestissatge potent, feren vibrar tot Magaluf. Chambao va fer un concert admirable, és increïble el talent de La Mari. I ja no xerrem d'Eskorzo, quin directe més potent! 

Això sí, com els 2 concerts que vingueren llavors, no va haver-hi res. Com a mínim pel que fa al públic, que cridà com no ho havia fet abans. Sí, parlem dels concerts dels Lori Meyers i The Charlatans. La gent es tornà boja amb les seves 2 actuacions. Sobretot amb la dels espanyols, que feren un dels millors concerts que els hem vist mai. Els Charlatans a estones varen ser un poc repetitius, l'actitud del cantant no sempre fou la correcta, ja que durant qualque cançó, el seu passotisme va ser molt obvi. Però clar, tot són postures, i encara així, tots els seus fans gaudiren del seu show completament. Un directe autèntic de Manchester. 

Sense dubte el Mallorca Live enamorà a molta gent i la següent edició serà una gran bomba. Per molts d'anys més MALLORCA LIVE FESTIVAL.

Lluís Terrassa.

Yoyo Banana
Salvatge Cor
Club del RíoZulu Zulu


Maga

Onda Vaga


Chambao
Eskorzo
Lori Meyers

The Charlatans


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos del Mallorca Live 2017:

Primer dia:
Presentació amb Anni B. Sweet:

Fotos del Mallorca Live 2016:

Primer dia:
http://www.elmondelrock.com/2016/05/mallorca-live-festival-2016-primer-dia.html
Segon dia:
http://www.elmondelrock.com/2016/06/mallorca-live-festival-2016-segon-dia.html

Més fotos de Yoyo Banana:

La Red presentació: 
Festa RedMaraca:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada