Cerca

dijous, 16 de novembre de 2017

Generacion Suicida, Desenterradas i Pantalla | Sabotage | Palma | Mallorca | 20/10/2017

Les nits de punk a Mallorca d'ençà que nosaltres som conscients, sempre han sigut espectaculars. Vespres inoblidables plenes de cares conegudes i sempre amb un ambient agradable. El divendres 20 d'octubre al Sabotage no seria diferent. El cartell era admirable, ens visitaven des dels Estats Units Generación Suicida, la banda mallorquina Desenterradas, que feia molt que no tocaven i després els potents Pantalla.

Arribàrem al jonquet i Pantalla estava a punt de començar. Devien ser les 22 i normalment els divendres a aquesta hora, la gent encara és sopant als bars del voltant, però aquesta vegada ja hi havia bastant gent. Punk potent "subterrani" de la mà de 4 punkis de tota la vida, és a dir, cares conegudes d'aquest món. I és que és difícil donar 1 nom en concret per l'estil de la banda, ells s'autodominen "Tupa radikal", nosaltres l'únic que sabem és que són una explosió d'energia per l'oïda! Gran començament.

Amb el públic ben calent i actiu pel concert dels Pantalla, els Generación Suicida seguirien amb la festa canyera. Des de Los Angeles fins a Mallorca, qui ho diria. El grup americà (llatí) ho donà tot des del primer moment i el públic, encantat, vibrà amb ells durant tota l'actuació. Formada l'any 2010 i amb diverses gires a la seva esquena, el grup venia amb ganes de branca i és el que va fer. Una autèntica bogeria de concert, punk de barri per a tothom. Gràcies per visitar-nos!

I el moment més especial i emocional de la nit arribaria amb el concert retorn de les Desenterradas. Mític grup d'al·lotes de Mallorca que tornaven especialment per aquest concert. Gran expectació, fins i tot una mica més que amb els llatinoamericans, i començament del concert. Punk gòtic a fondre... i és que cançons com "Un dia extraño", "Paralisis del sueño" o "Consecuencias" són autèntica canella. La primera vegada que veiem al grup de Dana, Tere i companyia, i encara ens vibra el cos quan ho recordam. Pocs concerts de l'estil ens han marcat tant, tant de bo Desenterradas fes concerts més sovint.

Lluís Terrassa.

PantallaGeneración Suicida

Desenterradas

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Pantalla:

Sa Possessió amb La Urss, Orden Mundial, etc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada