Cerca

dimarts, 27 de juny de 2017

The Stupids, Net Weight, Ataque Preventivo i Fast Food Society | The MOSH Collective | Factoria de So | Santa Maria | Mallorca | 17/06/2017

Punk, hardcore, varietat i molt bon ambient. El passat dissabte 17 de juny es va celebrar a Santa Maria un dels esdeveniments indispensables per a qualsevol amant de la cultura punk i el que l'envolta.

4 grups a Factoria de So, on 1 era de U.K. i un altre feia mitja dècada que no tocava. The Stupids, Net Weight, Ataque Preventivo i Fast Food Society, cartell per afegir-lo a l'historial dels records memorables a la nostra illa.

L'esdeveniment citava al públic més prest de l'habitual, exactament a les 20.00 h, encara que després no començà el primer grup fins a les 21.00 h.

Fast Food Society encetaven el vespre. Hardcore melòdic potent d'una banda que posà el llistó ben alt des del primer minut. Actitud, força i concert complet, d'un grup que feia uns quants mesos que no trepitjava un escenari. Recomanables al 100%.

Ataque Preventivo seguí amb la festa. Punk clàssic marca de la casa d'un grup amb Fede al micròfon i els antics DX a la sala de control (instruments) de l'espectacle. Potència des del començament, el grup va fer explotar a la gent d'energia gràcies als seus temes salvatges. També tocaren qualque versió coneguda com a "Rise Above" dels Black Flag, on tothom es tornà boig.

Net Weight varen ser els següents i va ser el moment cèlebre de la nit. La gent com a boja per veure al grup mallorquí després de tants anys. Hardcore a fondre per fer explotar Factoria. Ningú hauria dit mai que tornarien a tocar el 2017, així que va ser una gran sorpresa per a molta gent, que va gaudir el seu retorn com una gran festa.

I els caps de cartell foren els darrers en tocar. The Stupids ens visitava des d'Ipswich, Anglaterra i ho feia per fer un concert ràpid, curiós i potent. Els anglesos ho donaren tot durant els 40 minuts que va durar el seu concert.

Per finalitzar volem donar les gràcies a The MOSH Collective per muntar bolos d'aquest tipus i li volem transmetre tot el nostre suport perquè això duri per molts anys!! Mallorca és punk!!

Lluís Terrassa.

Fast Food Society


Ataque PreventivoNet Weight


The StupidsEl nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada