Cerca

diumenge, 15 de març de 2015

Arizona Baby | Island Cavall, No Room | 7º Aniversari MOLTABARRA | Gran Maraca Club | Palma de Mallorca | 13/03/15

Divendres vespre Arizona Baby va aterrar a l'illa per segona vegada, 10 anys després de llençar el seu primer disc "Songs to sing along". 
El concert es va fer al Gran Maraca Club, lloc on ja hem passat bastants nits inoblidables i juntament amb els Arizona varen tocar els Island Cavall i els No Room. 
La nit la varen encetar els Island Cavall, grup mallorquí de folk que va substituir als Monster Ones, ja que hores abans el seu concert havia estat suspès per problemes vocals de la cantant. 
Una cosa que ens va cridar molt l'atenció d'aquest grup va ser el micro del cantant, que ni més ni manco era de la forma d'un telèfon, sí, d'un telèfon.
Després d'una hora de concert i d'una gran i satisfactòria actuació va pujar a l'escenari el grup d'indie rock No Room.
Els No Room varen fer un concert molt a l'americana on vàrem gaudir de les seves cançons i del gran so que varen produir els nombrosos instruments que passaren per les mans dels músics on destaquem un violí elèctric i una guitarra-banjo.
En acabar i replegats tots els instruments va pujar a l'escenari el grup val·lisoletà Arizona Baby. 
Arizona Baby és un trio acústic de rock que el divendres va trepitjar per segona vegada l'illa de Mallorca per presentar el seu nou disc Secret Fires (2014) enregistrat als estudis Brazil de Madrid, en analògic, i remasteritzat en els mítics Golden Mastering de Califòrnia. Concretament la primera vegada que va venir Arizona Baby a Mallorca va ser el 9 d'octubre del 2010 que es va fer al Cultura Club i estava dins les activitats paral·leles de la XI Fira Internacional del Disc a Mallorca.
Els Arizona varen fer un concert molt complet davant una sala plena que va gaudir durant tota l'actuació i que segur que per molts va ser una nit que no oblidaran.
La nit la varen tancar els dj.s El Papa Negro, conejomanso i Niño Caracol. 

Lluís Terrassa.

Island Cavall No Room
Arizona Baby

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos al Gran Maraca Club:

Belako:
Festival Salvatge (Novedades Carminha, Los Bengala, Lost Fills):
Mambo Jambo: 
http://www.elmondelrock.com/2015/01/mambo-jambo-pelo-mono-hombre-lobo-hot.html
Green Day Tribute: 

També et pot interessar:

Sant Sebastià 2015: 
Fiestom Mallorca 2015: 
Extremoduro a Mallorca: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada