Cerca

dijous, 6 de desembre de 2018

Mallorca Live Festival 2018 | Primer Dia | Primal Scream, Black Lips, Izal, La Casa Azul, La Raíz, Muchachito, L.A, The Wheels, Jane Yo, Solomun, Bad Gyal | Magaluf | Calvià | Mallorca | 11/05/2018

El Mallorca Live Festival tornà un altre cop a Mallorca per 3r any consecutiu i per fi consolidant-se com a un dels millors festivals del país, amb artistes internacionals de primer nivell i amb una assistència que prometia ser enorme. Com cada any el festival apostà per tenir artistes de diferents estils, des de l'indie, l'ska, electrònica, rumba o fins i tot trap, tota una mescla d'estils perquè tothom pogués estar content. 

El divendres fou bastant complet, vérem a grans artistes que mai havíem vist... i sí, de tota mena. Per exemple, començant el dia amb Muchachito i El Petit de Cal Eril i acabant fent fotos a La Casa Azul i al dj. Solomun, res a veure un amb l'altre. Fou un dia on gaudírem moltíssim especialment amb l'actuació de La Raíz, que va fer un show inoblidable ple d'emocions, crits de revolució i força. També va estar molt bé el concert dels mallorquins L.A, The Wheels i Jane Yo, que ho donaren tot amb un gran públic, i clar, no ens oblidem del show dels reis de l'indie nacional, Izal

A l'apartat internacional, Black Lips i Primal Scream feren un poc menys de l'esperat. Els primers foren molt secs, mireu que a nosaltres Black Lips ens encanten i un any al Primavera Sound ho gaudírem moltíssim, però aquí no va ser igual. Pot ser que amb poquet públic i l'hora que era, va fer que les sensacions baixessin, però bé, tampoc varen perdre la seva essència garatge que els fa grans. I bé, els Primal feren un concert molt correcte i professional, que sonà d'escàndol és veritat, però que molta gent se'ns acostà dient que els havia faltat alguna cosa més. Potser el mateix que passà amb els Charlatans l'edició passada. (Però bé, sempre és un plaer i un orgull tenir a bandes com Primal Scream tocant a la nostra illa). També vérem a Bad Gyal per curiositat, però l'estil no era molt del nostre grat així que tampoc estiguérem gaire. Però d'això es tracta, de tenir una oferta per tots els gusts, que si un artista no t'agrada, puguis anar a veure'n un de diferent, la diversitat sempre és positiva. 

I bé, com hem dit abans, finalitzàrem el dia amb La Casa Azul i Solomun. La Casa Azul sempre havia estat un grup que ens feia molta il·lusió veure'ls i mai havíem tingut l'oportunitat. La veritat és que allò va ser una festa "a lo verbena-disco" ple de melodies ballables, cançons plenes d'alegria i molta diversió. En acabar, vérem una estona al dj. productor Mladen Solomun, procedent de Bòsnia. House i techno a rompre per fer vibrar a tota la carpa del festival. La veritat és que ell era una persona bastant seca en directe i que es limitava a fer la seva feina, però la potència de la música i la qualitat pròpia feia que la balança caigués cap a la bogeria de la gent i la passió al 100% per l'essència del moment. 

Un dia molt llarg i complet, on per desgràcia no poguérem veure a totes les bandes/artistes però pràcticament tot el que sí que vérem, va ser d'excel·lent.

Lluís Terrassa.

Muchachito
El Petit de Cal ErilL.A.The Black LipsLa Raíz


The Wheels
IzalBad GyalJane Yo
Primal Scream
La Casa Azul


Solomun

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de La Raíz:

Es Gremi 2016:

Més fotos de L.A:

Sant Sebastià 2015:
Festa Ràdio 3:
Mallorca Rocks with The Kooks:
Solar Fest 2014:
Es Baluard 2015:
Teatre Principal 2016:

Més fotos d'Izal:

Es Gremi 2016:

Més fotos de The Wheels:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada