Cerca

diumenge, 18 de novembre de 2018

The Baboon Show + La Gran Orquesta Republicana | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 14/10/2018

El diumenge 14 d'octubre es va celebrar a Sa Possessió uns d'aquells esdeveniments que es recorden durant molt de temps, un d'aquells que deixen marca, en definitiva, un vespre brutal. Des de Suècia arribava la banda de punk-rock The Baboon Show, un grup amb un directe potent, lletres ferotges i una garra espectacular. Però no estarien tots sols, des de Mallorca tindríem a un dels millors "teloners" possibles, La Gran Orquesta Republicana, que com tots sabeu, són els amos de l'ska-punk de les illes.

El vespre el començaren els mallorquins. La Orquesta sempre ha estat un grup que ens ha agradat molt, així que veure'ls en directe sempre és un plaer. A poc a poc arribava la gent, mentre el grup li donava canya escalfant al personal amb la seva música reivindicativa. Les lletres de LGOR sempre et fan reflexionar moltíssim, però lo bo que té la música, és que ho fas ballant i gaudint del moment encara que tingui un fort missatge de crítica social/política. LGOR obrí de la millor manera la nit, preparant a la gent per a la piconadora nòrdica que vindria després. 

Era el torn de Baboon Show, a la fi els suecs arribaven a Mallorca, i ho feien com a data final de la primera fase de la seva gira, tot un motiu extra de motivació per ells. Des del primer moment allò fou una bomba. Feia temps que no gaudíem tant d'un directe com els dels Baboon Show, i lo bo és que ja els havíem vist 2 vegades abans, però segurament l'ambient íntim de Sa Possessió, més la proximitat de l'escenari, va fer que les nostres sensacions es disparessin per mil. 

Amb el nou disc "Radio Rebelde" la banda ja es consolida com un dels grans noms dins el panorama europeu, i és que és difícil no enamorar-se dels passos de ball de la cantant Cecilia Boström a lo Pippi Långstrump, la vestimenta de comandant del bateria Niclas Svensson, el bigot del guitarrista Håkan Sörle o l'actitud i aparença de la baixista Frida Ståhl. En definitiva, un concert brutal, on destacaren cançons com "Me, Myself and I", "Radio Rebelde" o "You Got A Problem Without Knowing It", va haver-hi apagada de corrent per la pluja i on tothom ho va gaudir al 100%. Probablement el concert de l'any.

Lluís Terrassa.

La Gran Orquesta Republicana


The Baboon Show


  


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de La Gran Orquesta Republicana:

Concert Es Gremi:
Concert La Red:
Mallorca Live Festival 2016:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada