Cerca

dimarts, 24 de juliol de 2018

Mallorca Soul Weekend 2018 | Speedometer (UK) + Dr. Gang | Primer Dia | Es Baluard | Palma | Mallorca | 06/07/2018

Aquest juliol tornà un any més el Mallorca Soul Weekend, festival que se celebra a Es Baluard i reuneix a diversos grups de bon nivell en 2 dies plens de soul, funk i música negre. Aquest any el cartell era molt intens, l'integraven des de Mallorca els grups Dr. Gang i El Niño Alcalino & The Chuskers i des de fora, les grans bombes, Speedometer i The Excitements, una gran aposta per consolidar aquesta festa dins les més importants de l'estiu. 

El divendres 6 arribàrem al recinte ben prest, els Dr. Gang encara no havien començat, però la gent ja començava a entrar a Es Baluard amb moltes ganes de ball. Minuts d'espera i finalment inici del primer concert de la nit. Dr. Gang són una d'aquelles bandes que duen el soul dins l'ànima, així que feren ballar a tothom al ritme de temes clàssics com "Respect", "Shake Your Tail Feather", "Soulman" entre moltes d'altres... i durant 1 hora la gent pogué gaudir movent els seus cossos. Un principi de nit de 10, però el que venia després ja seria de somni. 

Des d'Anglaterra ens visitaven els Speedometer, grup format l'any 1999 i amb molta trajectòria a l'esquena, que era tot un luxe pel públic mallorquí tenir-los aquí. La banda va fer un concert brillant i impecable on estrenaren nova vocalista, de tan sols 18 anys. Moltes alegries entre el públic, de tota edat, que al ritme del soul i el R&B dels grans Speedometer, gaudiren de la primera jornada del Mallorca Soul amb molta màgia i ball, però sobretot, molt de soul.

Lluís Terrassa.

Dr. Gang
SpeedometerEl nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del Mallorca Soul Weekend 2017:

Shirley Davis & The Silverbacks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada