Cerca

divendres, 1 de setembre de 2017

Mallorca & Roll | Bad Religion, The Toy Dolls, Gatillazo, Donots, Crim, No Children, Main Line 10 i The Goodness | Quarter General Luque | Inca | Mallorca | 15/07/2017

Hi ha esdeveniments que et marquen per a tota la vida, ni hi ha d'altres que no tant, però el Mallorca'n'Roll era un d'aquells que prometien ser inoblidables i així va ser. 15 de juliol marcat en vermell al calendari per a tots els amants mallorquins del punk-rock, un cartell d'ensomni compost pels grups internacionals Bad Religion, Toy Dolls i Donots, els nacionals Gatillazo i Crim i els locals No Children, Main Line 10 i The Goodness. El lloc elegit era el Quarter General Luque d'Inca, una ubicació màgica per un esdeveniment d'aquestes dimensions.

Les portes s'obriren a les 17.00 h, amb un sol típic mallorquí i amb The Goodness preparats per ser els primers a tocar. El grup local que duia tot un any tocant sense aturar, es presentava al festival amb ganes de donar canya als primers assistents del festival. Començaren amb força i es pogué començar a veure a gent de tota nacionalitat gaudir del seu punk-rock. Joventut, frescor i molta actitud. Sense dubte els Goodness ho recordaran tota la vida.

Main Line 10 foren els segons a tocar a Inca. També locals i amb un hardcore melòdic molt potent com a plat principal del seu show. Des del primer segon ho donaren tot i aixecaren el Quarter General. Hi ha poques bandes de l'estil a Mallorca que superin a Main Line amb potència, experiència i sonoritat.

Tercer concert a la vista, i eren ni més ni manco que els No Children, que tornaven als escenaris després d'un bon grapat d'anys sense tocar. Bogeria màxima amb els seus hits, com si mai ho haguessin deixat. Tant de bo fessin més concerts.

En acabar els 3 grups locals, ja tocava l'hora dels nacionals i internacionals. Crim agafava les rendes de l'escenari i es disposava a tocar. Des de Tarragona fins a Mallorca per segon cop en 6 mesos. I és que els Crim ja són de la casa. Posaren cap per avall el recinte amb temes dels seus 2 discs d'estudi i deixaren moments increïbles per recordar.

Donots seguiria amb la bogeria del Mallorca'n'Roll. El grup alemany era el menys conegut dels 3 grups internacionals, però des de la primera cançó va posar el llistó ben alt, ja que va ser gairebé el concert on la gent es tornà més boja. Actitud immillorable, participació del públic durant tot el concert, que va ser un show bomba durant tota l'hora que durà l'actuació. Grup revelació del festival, brutal.

La simplicitat i experiència d'Evaristo i Gatillazo eren els següents. Aquí començava la segona part del festival, els 3 grups que quedaven es podria dir que havien de ser els més aclamats per a la gent, i així va començar amb la potència de Gatillazo. Clàssics a fondre amb un Evaristo bromista i amb una actitud d'admiració (com un jove de 25 anys), feren gaudir a Mallorca d'un concert on no se'ns ocorre-ix cap adjectiu dolent. 

El moment TOP de la nit arribava i els fans incondicionals es posaven més que nirviosos. Bad Religion pujaria per primera vegada a un escenari de les Illes Balears. Des de Califòrnia fins a Inca, els americans ho donaren tot com si l'edat no els hi importés i tombaren a baix tota l'illa de Mallorca. Mitjançant clàssics com "Fuck You", "21st Century", "You" o "Los Angeles is Burning" es guanyaren a la gent fàcilment...

I per finalitzar un dels dies més feliços que recordam des de la nostra existència, que millor que els grans The Toy Dolls. Els de Sunderland vingueren amb ganes de festa i ho varen transmetre al públic des del principi. Sonaren clàssics com "Nellie The Elephant" o "She Goes to Finos" i tancaren de la millor manera un festival que per a nosaltres ha estat el millor en molts d'anys a l'illa. No sabem si hi haurà més edicions, però Mallorca es mereix coses com aquestes, i des d'El món del ROCK recolzarem des del principi fins al final a tota iniciativa que faci que la cultura punk-rock creixi i tingui el racó que es mereix. Gràcies per fer-ho possible.

The GoodnessMain Line 10


No Children

CRIM

Donots

Gatillazo

Bad Religion

The Toy Dolls

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de CRIM:

Sabotage amb Goodness i Bay City Killers:

Més fotos de Main Line 10:

Sabotage "Sharks":

Més fotos de The Goodness:

Amb Los Amazonas - Maraca Club:
Punk Rock Fest 2016:
Concert Muro 2015: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:
Fira del Disc Mallorca 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/xv-fira-internacional-del-disc-mallorca.html
Bar Intensiu Muro 2016: 
Amb Crim i Bay City Killers:
IncaSound:
Amb Come Animal - Sa Possessió:
Cafè Plaça Sa Pobla:
Tunnel Rock amb Blunt:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada