Cerca

dimarts, 4 de juliol de 2017

Mallorca Live Festival 2017 | Primer dia | Placebo, Amaral, La Mala Rodríguez, Morodo, Sexy Zebras, Prussians, Rumba Katxai, Escorpio, Ice Crime | Magaluf | Calvià | Mallorca | 12/05/2017

Ningú mai hauria dit que Mallorca es convertiria en un lloc referent dels festivals estatals, ningú mai pensava que se celebraria en aquests temps actuals tan complicats, alguna cosa de tan gran format... Però sí, el Mallorca Live ho va fer possible, i per segona vegada, i esperem que sigui per consolidar-se.

El festival mallorquí apostà de nou amb un cartell d'ensomni. Placebo, The Charlatans, Lori Meyers, Amaral, Chambao, Morodo i moltíssims més, sense dubte, artistes de primer nivell.
El primer dia va ser bestial. Placebo, Amaral, Mala Rodríguez, Morodo, Sexy Zebras, The Prussians, Rumba Katxai, Escorpio i Ice Crime, aquest va ser el nostre recorregut de concerts durant tot el divendres.

Començàrem amb els locals Ice Crime, guanyadors del concurs del festival, on el premi era tocar allà mateix. Joves amb ganes de menjar-se el món, actitud al màxim i una interpretació excel·lent. Un bon començament de festival.

El segon torn va ser per The Prussians. Indie Rock de la mà del grup emergent mallorquí, concert de 10 on es varen guanyar el públic ràpidament.

Escorpio seguiren amb la festa mitjançant el seu pop fosc. Sense dubte un dels grups més curiosos del festival amb Cobretti al capdavant de les mirades de la gent. 

Sexy Zebras foren els següents i varen encendre la flama de la bogeria al màxim. Rock potent de la mà del grup madrileny. 

La rumba i la cúmbia fou el que sonà pel festival seguidament, de la mà dels nostres companys Rumba Katxai. La carpa a rompre per gaudir d'uns bons balls amb la banda d'excel·lència de l'estil a la nostra illa.

El rap i l'art andalús de La Mala Rodríguez va ser el que vérem a continuació. Actuació potent, un públic entregat i una Mala motivada i encertada. Un dels grans moments del festival.

La festa seguí amb Morodo. Reggae de la mà de l'artista referent al panorama nacional. Morodo i la seva banda posaren cap per avall a tot el festival, fent botar i gaudir d'una actuació que tot fan recordarà per molt de temps.

Placebo arribà i Magaluf es va paralitzar. A la tercera va ser la vençuda, el grup anglès d'indie rock finalment pogué tocar a Mallorca i ho va fer davant milers de seguidors. Concert complet on feren un llarg repàs als seus 20 anys de carrera.

I per finalitzar, vérem a Amaral, un clàssic del pop nacional. Una Eva molt entregada i amb moltes ganes, va fer que el tancament del festival fos perfecte.

Un dia per recordar. 

Lluís Terrassa.

Ice Crime

The Prussians


Escorpio

Sexy Zebras


Rumba Katxai
La Mala Rodríguez


MorodoPlacebo
AmaralEl nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos del Mallorca Live 2016:

Primer dia:
http://www.elmondelrock.com/2016/05/mallorca-live-festival-2016-primer-dia.html
Segon dia:
http://www.elmondelrock.com/2016/06/mallorca-live-festival-2016-segon-dia.html

Més fotos de Prussians:

Amb Sidonie i Wheels:
Mallorca Rocks with Reverend & The Makers:
Flow Festival Lloseta 2014:
Solar Fest Mallorca 2015:
Nits Cúbiques:
http://www.elmondelrock.com/2016/03/triangulo-de-amor-bizarro-prussians.html

Més fotos d'Ice Crime:

OFF Sant Sebastià:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada