Cerca

dissabte, 22 d’abril de 2017

Booze & Glory + La Inquisición + Dröpools | Estraperlo | Badalona | Barcelona | 18/03/2017

Barcelona, ciutat que ens fascina, era la nostra destinació del cap de setmana del 18 de març. Viatjàvem juntament amb els companys de Runaway Records, ja que se celebrava l'Independent Label Market. Això sí, la nostra idea era poder assistir a qualque concert del nostre gust, i així ho vam fer.

El dissabte en acabar la fira, ens disposàrem per anar fins a Badalona, concretament a la sala Estraperlo, ja que dies abans havíem vist que tocava una banda molt interessant, els Booze & Glory, banda procedent de l'Est de Londres que amb el seu potent street-punk han aconseguit tocar per tots els racons del món. I el cartell no acabava aquí, La Inquisición, Dröpools i Rebel Minds completaven la proposta musical del vespre, que prometia ser intents.

Entràrem a la sala i just estava tocant el segon grup del vespre, els Dröpools. Punk Rock en català per començar el nostre vespre. La primera impressió que vàrem tenir va ser molt bona, ens varen conquistar ràpidament, igual que al públic de la sala. 

La Inquisición seguirien amb la festa. Aquí la potència va pujar uns quants escalons. Punk potent de la mà de 4 skins amb ganes de rebentar la sala. OI! marca de la casa per escalfar de la millor manera al personal. Per cert, el seu darrer treball "Verdadera Fe" és brutal, 4 bones cançons amb una lletra preparada i treballada. "Guerra Total" va ser el punt final de la seva actuació.

I el moment més esperat de la nit va arribar. Els grans Booze & Glory pujaven amunt de l'escenari de l'Estraperlo. Fans fins a la mort del West Ham United i així ho demostren amb els seus actes i cançons. "London Skinhead Crew", "Come on Your Irons", "Back Where We Belong", "Avram Grant", entre moltes altres són les cançons dedicades a l'equip de futbol de l'est de Londres, però no tot seria futbol al seu concert. (Encara que si una gran part). 
Street Punk a fondre des del primer moment, els anglesos es varen guanyar al públic ràpidament i durant la més d'una hora d'actuació, hi va haver de tot. Pogos, gent pujant a l'escenari, càntics del públic (himne del Barça inclòs)... però sobretot hi va haver bon rotllo i bona música. "Carry On", "Leave the kids alone", "Only Fools Get Caught", "Blood From A Stone" o la mateixa "London Skinhead Crew", foren alguns dels èxits que els Booze and Glory tocaren davant el públic català (i molts d'anglesos també...). 

Un vespre inoblidable, on vérem a 3 grans bandes i ens ho passàrem en gran.

Lluís Terrassa.

Dröpools
La Inquisición


Booze & Glory

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada