Cerca

diumenge, 18 de setembre de 2016

Rock in Palma 2016 | Europe, WarCry, Freedom Call, Obus, Leo Jiménez, Skyline, Esquit Arreu, El Chivi | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 27/08/2016

Mallorca necessitava un festival heavy, la gent ho demanava a crits des de fa molt de temps, i tothom tenia ganes de gaudir d'un "Rock Fest" o "Ressu" de petita escala a la nostra illa. Gràcies a Deathlight Music, Trui Espectacles i Bloch Entertainment, el festival tan esperat es va fer realitat. 
ROCK IN PALMA era el nom elegit, i el recinte el millor possible, Son Fusteret. 8 bandes formaven el cartell, de les quals 2 eren internacionals (Europe i Freedom Call), 4 nacionals (Obus, Leo Jiménez, WarCry i El Chivi) i 2 locals (Skyline i Esquit Arreu). 

El Chivi va ser el primer artista a actuar, ell tot sol amb la seva acústica, davant de centenars de persones, inaugurà amb rialles el festival de rock. Cançons com "Princesas", "Que Te Follen Mari Pili", "Coños" o "El Abuelo Es Gay", foren les més cantades pel públic. 

Skyline varen seguir la festa a l'escenari principal. Diversos artistes anaren passant per l'escenari i el grup mític de Mallorca va donar un bon repàs al seu repertori juntament amb qualque versió. Tolo Grimalt i Nico Soto foren les 2 persones més destacables del concert. 

Esquit Arreu varen ser els següents. Glam rock made in Mallorca, o Wisconsin com diuen ells. Sense dubte els Esquit Arreu s'han guanyat al públic mallorquí en poc temps, cançons gracioses i aferradisses però amb molt bona base heavy que fa que tot tipus de públic els respecti. J.Jewells, Keisi Blondie, R.Twisted i O.Stake varen fer un concert més que bo on sonaren els seus èxits "Magaluf Weekend", "Sa perdiu comanda", "Esquit Arreu", "Mallorquina bona i fina", entre d'altres. 

WarCry tocaren just després, i ho feren davant de ja un nombre important de persones. Des d'Astúries fins a Mallorca per primera vegada, WarCry va fer feliç a tots els seus fans que botaren i gaudiren durant tot el concert.

Leo Jiménez al Devil Stage, tocà després. L'excantant de Saratoga ho va petar, sense dubte va ser un dels millors concerts de la nit. Molt bona actitud, gran posada en escena i cançons plenes de potència amb bones lletres. Ens va agradar molt el seu concert.

I finalment arribà el moment que tothom esperava, l'hora de Europe
Joey Tempest i companyia pujaven a l'escenari principal i tothom esclatava d'emoció. Els veterans feren un concert d'admiració, on el seu repertori estava molt ben repartit entre temes del darrer treball i clàssics, on no faltaren "Rock the night", "Carrie", "Cherokee" i la més coneguda, "The Final Coundown". Sense dubte poder fer fotografies i veure de tan a prop a un grup llegenda com és Europe va ser tot un plaer. 

Obus foren el penúltim grup de la nit, i la gent el gaudí com si fos el primer. Súper directe i molt bona actitud, Fortu i companyia tiraren abaix el recinte amb els seus èxits. "Vamos muy bien", "Juego sucio", "Que te jodan" o "Prepárate" varen ser les cançons més cantades pel públic.

I el darrer grup de la nit va ser Freedom Call, i sense dubte va ser una sorpresa per a molta gent. Quedava poca gent al festival, però els alemanys ho varen petar. Per nosaltres va ser el millor grup de la nit, Happy Power Metal on tenien qualque cançó que ens recordaven a grups punk de Califòrnia dels anys 90. Segur que es varen guanyar uns quants seguidors nous gràcies a grans temes com "Warriors", "Land Of Light", "Freedom Call" o la Heavy Metal Party, "Power and Glory".

Enhorabona als organitzadors pel Rock in Palma, sense dubte la gent va acabar encantada i esperem que es repeteixi l'any següent!!!

Lluís Terrassa.

El Chivi
Skyline
Esquit Arreu


WarCryLeo JimenezEurope


Obus


Freedom Call


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos d'Esquit Arreu:

Amb El Reno Renardo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada