Cerca

dilluns, 27 de juny de 2016

Mallorca Live Festival 2016 | Segon Dia | Morcheeba, Fuel Fandango, Bebe, Fyahbwoy, Mendetz, Canteca de Macao, Dinamo, The Wheels, Ceremoney, Jaume Mas, Soundhold | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 30/04/2016

Després d'un primer dia de festival, tocava començar amb força el segon i darrer dia del Mallorca Live, on el cartell era més complet i comptava amb noms de més reconeixement estatal i internacional. Morcheeba, Fuel Fandango, Bebe, Swan Fyahbwoy, Mendetz i Canteca de Macao eren els noms més importants d'un dissabte 30 d'abril que molta gent recordaria per molt de temps.

Començàrem la festa amb Soundhold, rock del bo de la mà d'una banda molt jovent per escalfar els cossos. Un llarg dia ens esperava, molts d'artistes actuaven, i no ens volíem perdre a cap. 
A continuació verem a Jaume Mas i la seva banda, reggae, ska i variants. Ceremoney i Dinamo foren els següents, música "made in Mallorca" de la bona, que feren gaudir a tothom d'un gran concert.
Temps per sopar i tot seguit cap a The Wheels, la banda TOP de Mallorca, indie-pop psicodèlic bestial.
 Els grups locals ja havien actuat i havien deixat molt bon sabor de boca a la gent, però ara era el torn dels grups de fora. Mendetz i Canteca de Macao foren els següents. Directe brutal de Mendetz, on mitjançà un bell synthpop, feien ballar a tot el públic mentre a l'altre escenari també ho feia Canteca amb la seva "rumba fusion".

I el moment revelació va arribar, amb l'actuació de Fuel Fandango. Brutal concert. Directe bestial, veu increïble, actitud al 100%, sense dubte va ser el millor concert del festival. Just a la vegada, tocà a l'escenari World Music la cantautora Bebe, que va brillar damunt l'escenari com mai ho havia fet.

I era el moment del cap de cartell, Skye & Ross from Morcheeba. Tota la gent a punt i el grup sortí. I el seu concert va ser igual de brutal que el de Fuel Fandango. Allò sonava com els àngels, sense dubte la gent que va venir al festival va tenir la sort d'assistir a un concert únic, que difícilment podran tornar a gaudir a la nostra illa. 

I per finalitzar el festival verem a Swan Fyahbwoy. Rap i reggae del bo per tancar la nit, on tots els seus seguidors botaven com si el terra es cremés.

Dos dies inoblidables, on a la fi un festival d'aquestes dimensions aterrava a la nostra illa, i que molta gent pogué gaudir d'artistes que només es veuen per a la península. Esperem que hi hagi una segona edició, i que sigui igual o millor que aquest any. Per molts d'anys Mallorca Live Festival, enhorabona a tota la gent que ha col·laborat per fer-ho possible.

Lluís Terrassa.

Soundhold
Jaume Mas Ceremoney


Dinamo


The WheelsMendetz

Canteca de Macao
Fuel Fandango

Bebe


Skye & Ross from Morcheeba

Swan Fyahbwoy

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Dinamo:


Més fotos de The Wheels:

Aniversari Bn Mallorca:
Sant Sebastià 2015:
Solar Fest 2014:
MélonFest 2015:
Presentació disc:

Més fotos de Jaume Mas:

Festival Sencelles:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada