Cerca

divendres, 25 de març de 2016

Papa Topo + Ceremoney + Sr. Anderson | Refugi Musical | El món del ROCK & Mallorca Music | La Red Club | Palma | Mallorca | 18/03/2016

I organitzàrem el nostre 4t esdeveniment... aquesta vegada, juntament amb els nostres companys de Mallorca Music. Refugi Musical eren les paraules elegides per donar nom a aquest nou cicle de concerts creat per ja els anomenats, que per la primera edició comptava amb el grup mallorquí/barcelonès Papa Topo i els mallorquins Ceremoney. Moltes ganes i il·lusió teníem posada al 18 de març, la data del concert, i és que a nosaltres ens encanta organitzar esdeveniments i encara més si agrada a la gent.

Arribà el dia, divendres 18, i els nirvis passejaven pels nostres cossos per culpa de l'emoció post-festa. Obrírem les portes a les 23.00 h i la gent començà a entrar. Uns minuts després, començaven els teloners, els Ceremoney.
Power Pop Tropical amb influències de garatge, així per la cara, aquesta era la curiosa i interessant proposta de la banda mallorquina. Cançons molt balladores, estrofes i tornades aferradisses, puntejos de guitarres bestials, i sobretot, molta festa. La banda composta per Diego López, Víctor Núñez, Gabi Simó, Lluís Galvá i Gori Bujosa (aquest darrer, com a nova incorporació a la guitarra), va fer ballar a tota la gent que ja era per a dins La Red, la sala elegida per la primera edició del Refugi Musical. Brutal concert de Ceremoney, que segur que tota la gent de la sala s'ho va passar en gran.

Canvi de músics, i posada a punt per l'inici del concert de Papa Topo.
I començaren, i la gent va seguir igual que abans, ballant tot el temps i passant-ho en gran.
Papa Topo és una banda de pop mallorquina instal·lada a Barcelona que toca des del 2008 i que a l'actualitat compta amb una nova formació formada per Adrià Arbona, Júlia Fandos, Sònia Montoya i Oscar Huerta. Feren un repàs a tot el seu repertori, on cançons com "La Chica Vampira", "Oso Panda", "Lo que me gusta del verano es poder tomar helado", "En un momento", "Sangre en los zapatos", "Meteoritos en Hawaii" o "Sanguijuela" foren les més cantades i ballades pel públic. És a dir, que tocaren tots els seus grans èxits.

Un concert de 10, d'una gran banda que sempre li quedarà l'honor de ser el primer grup (juntament amb Ceremoney) del Refugi Musical, un cicle de concerts que esperem que a tots vosaltres us agradi i que en els pròxims mesos, encara per decidir la data, durem a terme la segona edició.
Per acabar voldríem donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat amb aquest projecte. En especial a Runaway, a Edu i Maria de La Red Club & Redbellion, als 2 grups, al tècnic Bruno, a tota la gent implicada a Mallorca Music i El món del ROCK, a BN Mallorca, IB3 Ràdio, Última Hora, Vinilíssim, Diari de Mallorca, 20minutos, Youthing, Europa Press, i a tota la gent que va assistir a l'esdeveniment. (Si ens deixem algú, també gràcies!!). Salut i música!

Lluís Terrassa.

CeremoneyPapa Topo

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:
Concurs OFF Sant Sebastià:

Més fotos a LA RED:

Sidonie:
The Wheels:
The Wooden Sky + ZEST:
Xarxa + Fonoi:
Mallorca Music Fest:
Kitai + MEN:
Indie Sound Festival:
Rayden:
Free Art Festival Winter Edition 2016:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada